Företagskonsultation

Vill du få ny energi och starkare flöden till ditt företag? Vill du öka välbefinnandet hos personalen genom medvetna färgval och välgörande möblering? Du kan anlita mig som Feng shui-konsult förrådgivning inför inköp av möbler eller ombyggnationer för att få så gynnsamma och genomtänkta resultat som möjligt. Kanske behöver fikarummet en ny energiinjektion? Ibland räcker små medel för att göra stor skillnad!

Som Feng shui-konsult kan jag tillsammans med dig smaka på den atmosfär som företaget andas. Vid en konsultationkommer jag att titta på allt från entrén, skyltningen och belysningen till doften, färger och tillgängligheten mm. i företaget.  Utifrån den samlade bilden kopplad till era primära behov kommer jag med tips och idéer för förbättringar.

För företag finns det affärsaspekter i Baguan. För dig som företagare kan det vara intressant att veta, var t.ex. välståndsområdet i ditt företag ligger. Detta för att medvetet sätta energier i gång genom att rensa, organisera, laga och koppla ihop med intentionen för framtiden.

Rådgivning 850 kr/tim + moms

Konsultation med

– förberedande intervju per telefon

– konsultation på plats i två timmar

-uppföljning per telefon

Startpris 3000 kr + moms.

Resersättning med 35 kr/mil tillkommer.